Accessoires

Maak je Infraroodcabine completer met de volgende accessoires.

Zoutvernevelaar

Bij de aangename diepte warmtestraling van uw infrarood sauna, komt er met het gebruik van een zoutvernevelaar een belangrijk gezondheidsaspect bij. Een zoutvernevelaar verrijkt de lucht in de cabine met een zoute nevel, waarbij een heilzaam klimaat ontstaat vergelijkbaar met de gezonde lucht aan zee.

Regelmatige zoutinhalatie ondersteunt aantoonbaar de therapie tegen ademhalingsaandoeningen zoals chronische bronchitis en COPD; klachten door verhoogde slijmvorming, opgezwollen slijmvliezen en ontstoken bronchiën kunnen door het regelmatig inhaleren van zout als aanvulling ingezet worden naast gebruikelijke therapie met medicatie. Op grond van de ontstekingsremmende werking kunnen door zoutinhalatie verkoudheden, acute ontstekingen van de luchtwegen en terugkerende ontstekingen aan de voorhoofdholtes worden voorkomen. Verder uiten patiënten met hooikoorts zich ook positief over de werking van zoutverneveling, aangezien hun ademhalingsklachten tijdens het pollenseizoen door gebruik van de zoutvernevelaar beduidend verminderen.

Ergonomische ruggensteun

Zeer comfortabele houten ruggensteun voor in de sauna. De hoek is vrij in te stellen en tweezijdig te gebruiken voor de meest ideale positie. De ruggensteun wordt in het bijzonder gebruikt om tegen de zijwand van de cabine te plaatsen, zodat u heerlijk uw benen op de bank kunt leggen. De ruggensteun geeft u de nodige ondersteuning in de rug en zorgt ervoor dat er geen transpiratie op de zijwand ontstaat.

Extra Aromatherapie

Onze aromatherapie is 100% gebaseerd op natuurlijke olie. De aroma kan geplaatst worden in elke gewenste ruimte. In de huiskamer slaapkamer en op het toilet, maar ook in de badkamer, sauna of in andere ruimtes.

Door het inademen van de geur kan deze bepaalde therapeutische eigenschappen hebben voor het menselijk lichaam. De aromatherapie is o.a. verkrijgbaar in de geuren eucalyptus en lavendel.

Professionele LED-kleurentherapie

Bij deze hoogwaardige premium lichttherapie met zijn bijzonder hoge lichtkracht kunnen kleurverlopen automatisch of apart zonder flikkeringen gekozen worden. Tevens beschikt de LED-kleurenlamp over fel wit licht (lichttherapie) om de winterdip te verzachten en kunt u de kleuren (rood, blauw, groen, geel) met de bijgeleverde draadloze bediening in de gewenste sterkte dimmen.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een infrarood sauna? Heeft u vragen over verschillende soorten heaters en/of de voordelen ervan? Stuur dan alstublieft een e-mail naar sales@saunaconnect.com en wij nemen contact met u op om alles duidelijk te maken!