Over ons

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website. Op deze pagina geven wij u een introductie over ons bedrijf Saunaconnect B.V., de werkwijze en wat u als klant van ons kunt verwachten zowel voor- tijdens maar vooral ook na uw aankoop. Met name ook dit laatste punt vinden wijzelf erg belangrijk aangezien wij geloven dat wij als bedrijf alleen bestaansrecht hebben als u als klant niet alleen tevreden wordt en bent maar toch zeker vooral ook blijft. Saunaconnect is reeds enkele jaren actief met import, productie en verkoop van infrarood saunas. De gemeenschappelijke factor van al onze infrarood saunas is het leveren van een betaalbare toegevoegde waarde aan ontspanning en/of gemak in eigen huis.

Ondanks dat wij op ons gehele aanbod een laagste prijsgarantie afgeven zijn we ook van mening dat een goede prijs alleen niets voorstelt. Als dit niet vergezeld gaat met factoren zoals degelijke kwaliteit, betrouwbare service, complete informatievoorziening, objectieve advisering, snelle levertijden en oprechte klantvriendelijkheid. Wij beloven u geen perfectie, maar garanderen wel dat we in alle gevallen zullen streven naar een maximale invulling van bovengenoemde factoren en dat we er alles aan doen om u een zo goed mogelijk product en service aan te bieden zodat u ook op lange termijn een tevreden klant blijft.

Aanbod en klantenservice

Wij importeren onze producten voornamelijk zelf. Daarnaast hebben ook wij alle bedrijfsprocessen zoals o.a. promotie, service, opslag & transport van goederen voornamelijk in eigen beheer. U kunt er dus vanuit gaan dat zowel de telefoniste, de verkoper of de service/onderhoudsmonteur een directe medewerker van Saunaconnect is en u te woord kan staan bij al uw vragen. Al onze medewerkers hebben een gedegen interne producttraining gehad, mocht u dus bijvoorbeeld op het moment van levering nog vragen hebben omtrent uw aankoop dan kunt deze rechtstreeks aan de betreffende persoon stellen.

Voor al uw vragen van productinformatie tot levering en mogelijke service of garantiegevallen heeft u dus altijd Saunaconnect als eindverantwoordelijk aanspreekpunt. Wij zullen u nooit doorverwijzen naar een derde partij bij eventuele problemen met uw aankoop maar deze te allen tijde voor u oplossen.

Internetprijzen

Saunaconnect is naast een website ook een echt bedrijf met echte mensen, een echte winkel en vooral ook echte producten tegen echt lage prijzen. Door gebruikmaking van het internet kunnen wij een groot aantal potentiële klanten bereiken tegen lage kosten. Echter vanaf het moment dat u contact met ons opneemt zijn wij net als ieder ander retail bedrijf een winkelier die u informeert over haar producten en waar u van harte welkom bent om de producten te bezichtigen en te testen.

Wij beseffen ons dat het internet staat voor transparantie in productinformatie en prijzen en het dus geen zin heeft om onszelf wijdverspreid onder de aandacht te brengen via het internet en anderzijds hoge prijzen te presenteren. Doordat wij zelf importeren en/of produceren en de operationele processen in eigen beheer uitvoeren in combinatie met een maximale gebruikmaking van internetpromotie zijn wij in staat om onze kosten laag te houden en daarmee dus ook onze prijzen.

Juist omdat we onszelf voornamelijk via onze website promoten met producten in een hogere prijscategorie zijn we er op gebrand een extra goede mail/telefoon communicatie en serviceafhandeling te hanteren. Zo krijgt u binnen 5 werkdagen nog een reactie op uw e-mails en krijgt u 5 dagen per week een medewerker van Saunaconnect aan de lijn.

Niet alleen kunt u ons tijdens kantooruren bezoeken, als u in de avonduren langs wilt komen voor een bezichtiging is dat altijd mogelijk wanneer u dit van te voren met een van onze verkoopadviseurs afstemt. Kort samengevat zijn wij ons dus zeer bewust van de drempels die ‘internetverkoop’ opwerpen en doen ons uiterste best u te laten zien dat onze manier van werken voor u het prijs- als kwaliteit technisch altijd het gunstigst uitpakt.

Experience feeling better

Er is de laatste jaren een grote behoefte ontstaan om te relaxen in eigen huis. We leven hedendaags in een maatschappij met hoge werkdruk en weinig tijd en/of geld om een moment voor uzelf te nemen. Het is bijzonder weldadig voor lichaam en geest om hier toch aandacht en tijd aan te besteden, en onze infrarood saunas maken die stap gemakkelijker en bemoedigen dan ook dat u die tijd aan uzelf besteedt. Terecht vinden wij want het leven is er toch zeker ook om af en toe eens lekker te ontspannen!

Door de grote verscheidenheid aan allerlei fantastische wellness producten en aanbieders hiervan is er echter ook veel onduidelijkheid ontstaan over wat nu de beste keuze is in de situatie van u als eindgebruiker van het product. Zo geeft een hout gestookte saunakachel bijvoorbeeld zeker heel veel sfeer, maar is dat nu wel zo handig om te gebruiken als u doorgaans niet zoveel tijd heeft? Een hout gestookte sauna moet immers erg lang van te voren gestookt worden om de gewenste temperaturen te bereiken waardoor het doorgaans minder praktisch is in het dagelijks gebruik. Daarentegen heeft een elektrische saunakachel wel een hoog stroomverbruik en daarom ook krachtstroom nodig waarvan de aanleg een hoge kostenpost kan zijn. Is een 220 volt kachel dan de oplossing? Toch niet, want dan is de opwarmtijd weer veel te lang waardoor het prijs voordeel van kostenbesparing wegvalt. Maar wat is dan de beste oplossing voor uw saunawens? En welke infraroodstralers zijn nu echt het beste voor u? Lange golf, korte golf, magnesiumoxide, keramisch carbon heaters, paneel stralers? en welke houtsoort is bijvoorbeeld het beste bij welke saunatype? En zo zijn er zeer veel van dergelijke vragen te bedenken met ook verschillende antwoorden van verschillende aanbieders waardoor u als klant vaak door de bomen het bos niet meer ziet.

Saunaconnect heeft zich door de jaren heen in al dit soort vragen en meer verdiept en we zijn tot de conclusie gekomen dat een infrarood cabine het meest laagdrempelige product is met de beste prijs-kwaliteit verhouding. We hebben een assortiment samengesteld waarmee wij u in alle situaties de meest geschikte oplossing kunnen bieden. We bekijken samen uw situatie en wensen om zodoende een open en objectief advies over de verschillende mogelijkheden uit te brengen.

Onafhankelijk en objectief

Saunaconnect is volledig onafhankelijk van derde partijen. Wij bepalen 100% zelf welke producten wij wel of niet willen inkopen of aanbieden en zijn dus niet gebonden aan een producent of merk. Wij volgen simpelweg de vraag uit de markt en zorgen dat wij hieraan kunnen voldoen. Wel doen wij vanzelfsprekend het nodige onderzoek naar de producten die wij in ons assortiment opnemen en halen de onderste steen boven met wat betreft de specificaties, voor- en nadelen en de werking en kwaliteit van het product alvorens we deze aanbieden aan onze klanten.

‘Voor ieder wat wils’ is onze filosofie en daarom bieden wij doorgaans twee productlijnen in elke categorie. De zgn. ‘high end’ en ‘low end’ series. Zowel voor onze hogere als lagere productlijnen gaan we altijd voor de meest optimale prijs/kwaliteitsverhouding en werken we met laagste prijsgarantie en minimaal 5 jaar garantie op de infraroodstralers!

Voorraad, levering & installatie

Waar met een breed productassortiment gewerkt word ontstaan in de meeste gevallen problemen met levertijden. Saunaconnect begrijpt dat u geen zin heeft om maanden te wachten op uw aankoop en daarom onderscheiden we ons van onze concurrent-prijsvechters door te zorgen voor een ruime voorraad. Met een ruime opslagcapaciteit en een hoog aantal infrarood sauna’s op voorraad zijn wij een van de grootste aanbieders van Europa in onze soort. We bezorgen gratis aan huis door heel Nederland, België en Luxemburg en u betaalt pas bij aflevering.

Na het plaatsen van een bestelling wordt u zo tijdig gemaild door onze afdeling planning met de snelste leveringsmogelijkheid.

Kwaliteit

De combinatie tussen een hoge kwaliteit en lage prijs is altijd een uitdaging. Het een gaat vaak ten koste van het andere toch zijn beide factoren vaak bepalend voor een aankoop. Er zit er vaak een groot grijs gebied tussen deze twee uiterste, grote merken investeren vaak veel in het beweren dat ze een goede kwaliteit bieden terwijl bedrijven die meer investeren in kwaliteit dan in het voeren PR campagnes weggewuifd worden als zijnde onbekend merk. Vaak worden bijvoorbeeld producten uit China bestempeld als laag kwalitatieve producten, maar ook die vlieger gaat niet altijd op. Wie bijvoorbeeld zweert bij ‘Duitse degelijkheid’ zal wellicht iets minder lekker in zijn BMW zitten als hij hoort dat de 3 en 5 series van BMW ook in China geproduceerd worden. Dit geld even goed voor vrijwel alle hardware voor topmerken als Apple en Microsoft .

Het inkoopteam van Saunaconnect heeft ruim 15 jaar ervaring in het zgn. ‘sourcen’ (opsporen), vergelijken en testen van producten van over de hele wereld en wij zijn van mening geworden dat kwaliteit niet altijd een kwestie is van land –of merk is, maar vooral product afhankelijk bepaald dient te worden. Sommige van onze producten zijn afkomstig van grote en gerenommeerde merken terwijl andere producten naamloos zijn, omdat we die zelf produceren in samenwerking met Chinese producenten. Wij focussen ons te allen tijde op de functionele kwaliteit van een product welke wij dan ook uitvoerig testen en optimaliseren. Door op een creatieve manier om te gaan met inkoop en productontwikkeling gecombineerd met een kostenbesparende bedrijfsvoering kunnen wij u als klant een product van degelijke kwaliteit tegen en een lage prijs aanbieden.

Wij wensen u veel plezier op onze website en staan u graag te woord bij al uw vragen of verzoeken.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een infrarood sauna? Heeft u vragen over verschillende soorten heaters en/of de voordelen ervan? Stuur dan alstublieft een e-mail naar sales@saunaconnect.com en wij nemen contact met u op om alles duidelijk te maken!